Burak Okuyucu’nun “Erzurum’da Aşk Başka” klibi beğeni topladı

Burak Okuyucu’nun “Erzurum’da Aşk Başka” klibi beğeni topladı

Burak Okuyucu’nun “Erzurum’da Aşk Başka” klibi beğeni topladı

Erzurumlu genç sanatçı Burak Okuyucu’nun “Erzurum’da Aşk Başka” isimli klibi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Yaz Bir Kenara çalışmasıyla müzik piyasasına giren ve dinleyicilerden tam not alan Okuyucu, Erzurum’da çektiği “Erzurum’da Aşk Başka” klibiyle de sosyal medyada müzikseverlerin beğenisini topluyor.
Erzurum’un tanıtımının da yapıldığı çalışmanın turizmi de hareketlendirecek bir çalışma olması hedefleniyor.
Burak Okuyucu, söz ve müziği İsmail Agaçe’ye ait olan çalışmada İbrahim Tatlıses’in bağlamacısı Motor Ali Yılmaz’da cümbüşü ile eşlik ettiğini belirterek, yönetmenliğini Yunus Yılmaz ve aranjörlüğü de Fırat Özbaylar’ın yaptığını söyledi.
Burak Okuyucu hemşehrilerinin gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek önümüzdeki süreçte yeni çalışmalarının devam edeceğini söyledi.


Güncel 21.09.2021 14:57:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi