Burdur'da babasıyla silahlı saldırıya uğrayan kişi de öldü

Burdur

Burdur'da babasıyla silahlı saldırıya uğrayan kişi de öldü

BURDUR - Burdur'un Gölhisar ilçesinde sokakta uğradıkları silahlı saldırıda yaşamını yitiren esnafın ardından oğlu da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda babası Ramazan Tin'in (53) öldüğü silahlı saldırıda ağır yaralanan Muharrem Tin (32) de kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Dünkü olayda M.K. (42) iş yerlerinin önünde bulunan Ramazan Tin ile oğlu Muharrem Tin'e pompalı tüfekle ateş etmişti. İlçede damlama sulama sistemleri satıcısı olduğu öğrenilen esnaf Ramazan Tin olay yerinde yaşamını yitirmiş, aynı saldırıda oğlu Muharrem Tin de ağır yaralanmıştı. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayın zanlısı M.K, Tefenni ilçesinde polis ekiplerince yakalanmıştı.



Yurt Dünya 4.09.2024 02:08:34 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi