Burdur'da bayram tatili dolayısıyla tedbirler arttırıldı

Burdur

Burdur'da bayram tatili dolayısıyla tedbirler arttırıldı

BURDUR - Burdur'da Kurban Bayramı dolayısıyla 7 bin 118 emniyet ve jandarma personeli görev yapacak.

Vali Türker Öksüz, tatilcilerin geçiş güzergahı olan Polis Kışla uygulama noktasını ziyaret ederek, personelin bayramını kutladı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Öksüz, bayram tatilinde vatandaşların güvenliği için gerek trafikte gerekse asayişte tedbirlerin alındığını bildirdi.

Bayram tatili boyunca Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünde toplam 7 bin 118 personelin görevinin başında olacağını belirten Öksüz, vatandaşın huzuru, güvenliği için çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti.

Sürücülere de trafik kurallarına uymaları yönünde çağrıda bulunan Öksüz, "Yolun sonu bayram olsun, eğer trafik kurallarına yeterince riayet etmezsek maalesef yolun sonu hüzün olabiliyor. Bunu geçmiş yıllarda acı tecrübelerle yaşadık. Bayramımızı hüzne dönüştürmemek için lütfen daha dikkatli olalım ve kurallara uyalım." diye konuştu.

Kontrol noktasında durdurulan araçlardaki sürücülerle de sohbet eden Vali Öksüz, sürücülerin bayramını kutladı.

Öksüz'e, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder eşlik etti.



Yurt Dünya 15.06.2024 17:21:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

2

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

3

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

4

Tera Yatırım Teknoloji Holding'de üst düzey atama

5

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi

6

Huawei nova 14 Pro Türkiye pazarında ön satışa sunuldu

7

Sarp kayalarla çevrili Kapıkaya Kanyonu kışın da tırmanış tutkunlarını ağırlıyor

8

6. İstanbul Sanat Fuarı'nda 38 bin ziyaretçi 10 bin eserle buluştu

9

Akiş GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunu yükseltti

10

Adana'da kaybolan zihinsel engelli aranıyor