Burdur'da bir kadının öldürülmesi üzerine 3 zanlı tutuklandı

Burdur

Burdur'da bir kadının öldürülmesi üzerine 3 zanlı tutuklandı

BURDUR - Burdur'da bir kadının evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Bağlar Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Özge Bedir'in (35) evinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Tülay A. (22) ve Seray Ö'nün (22) ardından maktulün eşi Adnan Bedir ile V.Ö. de gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.Ö. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Tülay A., Seray Ö. ve Özge Bedir'in eşi Adnan Bedir çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Olay

Özge Bedir ile 10 Haziran'da evine gelen Tülay A. ile arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tülay A, Özge Bedir'i boğazından ve karın bölgesinden bıçaklayıp, arkadaşı Seray Ö. ile olay yerinden kaçmıştı.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bedir'in hayatını kaybettiği belirlenmiş, şüpheliler Tülay A. ve Seray Ö. polislerce gözaltına alınmıştı.




Yurt Dünya 13.06.2025 02:12:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Valisi Şahin, Aksu'da hortumun zarar verdiği yerleri inceledi

2

Osmaniye’de gençler için 3 günlük cami kampı

3

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 92 şüpheliyi yakaladı

4

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

5

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

6

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

7

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü

8

Antalya'nın Demre ilçesinde hortumun zarar verdiği alanlar havadan görüntülendi

9

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Amanos Dağları'nın eteklerindeki yıpranan Türk bayrağı değiştirildi