Burhaniye’de 5 bin kişilik iftar

Burhaniye’de 5 bin kişilik iftar

Burhaniye’de 5 bin kişilik iftar

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda Kadir Gecesinde geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde 5 bin kişiye iftar verildi.
Ramazan ayı boyunca Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemekleri, Kadir Gecesi sebebiyle daha çok kişinin bir arada olabilmesi için Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Cumhuriyet Meydanı ile ona bağlı cadde ve sokaklarda kurulan masalarda binlerce Burhaniyeli Ramazan ruhuna yakışır şekilde iftarını yaptı. Yardımseverlerin de desteği ile belediyenin aşevinden çıkan iftariyelikler ile 5 bin kişi iftarını Cumhuriyet Meydanı’nda açtı.
İftar yemeğine Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve eşi ayrıca ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Burhaniye’nin tüm kırsal mahallelerinden kalkan ücretsiz otobüs seferleri ile de isteyen herkes ulaşım problemi olmadan Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşamak için ilçenin meydanında toplandı.


Yurt Dünya 18.04.2023 15:51:47 0
Anahtar Kelimeler: burhaniye’de 5 bin kişilik iftar

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da doğuştan bir kolu olmayan öğrenci engelleri yüzerek aşıyor

2

DenizBank ve ENBD'den Eren Holding'e 400 milyon dolarlık finansman

3

Mersin'de tekeri kopan tır nedeniyle yol ulaşıma kapandı

4

Antalya'da muz bahçelerinde yangın çıktı

5

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

6

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

7

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

8

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı

9

Adana'da "Geleceğin Liderleri Akademisi" eğitimi başladı

10

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi