Burhaniye’de BİGEP Proje Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı

Burhaniye’de BİGEP Proje Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı

Burhaniye’de BİGEP Proje Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı

Burhaniye’de, Balıkesir Valiliği öncülüğünde eğitimde başarıyı artırmak için başlatılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında, Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında İlçe Proje Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Şube Müdürü Okan Güral, Emine Akel Anaokulu Müdürü Oğuzhan Öztürk, Kemer Anadolu Lisesi Müdür Vekili Şuuri Bayar, Şehit Ahmet Çelik Ortaokulu Müdürü Sait Yılmaz , Nadir Tolun İlkokulu Müdürü Mehmet Akdağ ve Özel Büro Öğretmeni Adnan Aktaş katıldı.
Toplantı da, İlçe de genel ihtiyaç ve özelliklerine uygun yapılacak çalışmalar, öğretmenler ve öğrencilerin akademik başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalar ele alındı. Danışman Öğretmenlik uygulaması ile ilgili esasların belirlenmesi görüşüldü. Proje Tabanlı Eğitim alt başlığında yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Yenilikçi Eğitim Ortamları ile Tasarım ve Beceri Atölyeleri alt başlığında yapılacak çalışma konuları görüşülerek proje kapsamında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.


Güncel 12.12.2021 21:47:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı