Büro Memur-Sen Bursa Şubesi’nden tiyatro etkinliği

Büro Memur-Sen Bursa Şubesi’nden tiyatro etkinliği

Büro Memur-Sen Bursa Şubesi’nden tiyatro etkinliği

Büro Memur-Sen Bursa Şubesi üyeleri, 20 Mart Dünya Çocuk Tiyatrosu Günü’nde Tayyare Kültür Merkezinde "Kırmızı Duvar" isimli çocuk oyununda buluştu.
Bursa Şube Başkanı Eyyup Akbulut, "Çocuklar ve onların hayalleri bizim için çok önemli, fırsat buldukça bu tür etkinlikler yaparak büyük bir aile olduğumuz vurgusu yapmaya çalışıyoruz. Ocak ayında buz pateni, şubat ayında sinema, mart ayında da tiyatro etkinliği yaparak 2022’de her aya bir etkinlik sığdırmış olduk. Üyelerimizin de bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde bizi yalnız bırakmayıp salonları doldurması bizleri ayrıca memnun ediyor. Bu anlamlı etkinliğimize katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüseyin Buran’a ve onların nezdinde Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Gösteri sonrasında, salonu dolduran çocuklara Şube Başkanı Eyyup Akbulut pamuk şeker dağıtırken eğlenceli anlar yaşandı.


Güncel 21.03.2022 14:51:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı