Bursa Büyükşehir Belediyesporlu boksörlerden iki Türkiye şampiyonluğu, bir ikincilik ve bir üçüncülük

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu boksörlerden iki Türkiye şampiyonluğu, bir ikincilik ve bir üçüncülük

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu boksörlerden iki Türkiye şampiyonluğu, bir ikincilik ve bir üçüncülük

Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları yine madalyayı es geçmedi.
25 Temmuz-3 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada 58 ilden 672 erkek ve 301 kadın olmak üzere 973 sporcu mücadele ederken, Bursa Büyükşehir Belediyesporlu boksörler, iki birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülük olmak üzere 4 madalya kazandı.
13 sıklette madalyaların dağıtıldığı organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 46 kiloda ringe çıkan Emirhan Aktürk finalde Ahmet Yasin Yılmaz’ı mağlup ederekTürkiye şampiyonu olurken, 70 kiloda mücadele eden Tarık Ahmet Çelebi ise finalde Muhammet Selim Kop’u yenerek kürsünün en üst basamağında yer aldı. Şampiyonada ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden SadeghFaghehpour 60 kiloda gümüş madalya kazanırken, 57 kilodaMelisanur Efe de üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.


Spor 4.08.2022 10:57:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: