Bursa İstanbul karayolundaki tır alev alev yandı

Bursa İstanbul karayolundaki tır alev alev yandı

Bursa İstanbul karayolundaki tır alev alev yandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde seyir halindeki bir tır alev alev yandı. Yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince söndürüldü.
Yangın, İstanbul Bursa karayolu Gemlik ilçesi Kurtul Mevkisi’nde sabah 8.15 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, açık kasa dorsesi olan tırın kupa kısmı henüz belirlenemeyen nedenle seyir halindeyken yapmaya başladı. Alev topuna dönen tıra ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer tır sürücüleri yaptı. Sürücülerin ihbarı üzerine İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi.
Herhangi bir can kaybı yaşanmazken, bulutlar siyah dumanlarla kaplandı. Jandarma ekipleri ise yangın ile ilgili soruşturma başlattı.


Yurt Dünya 7.10.2020 09:56:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

3

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı

4

Toyota ocak ayında satışlarını yüzde 65 artırdı

5

TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine egzoz emisyon ölçümü uyarısı

6

Antalya'daki otobüs kazasında yaralanan üniversitesi öğrencisi Yağız Oğuz, Eskişehir'de tedavi ediliyor:

7

GÜNCELLEME - Mersin'de çarptığı 6 yayadan 3'ünün ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

8

Iğdır FK-Antalyaspor maçının ardından

9

Antalya'da "IAC 2026 Kampüs Buluşmaları" etkinliği düzenlendi

10

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü ve diğer 6 sanığın yargılandığı davada karar