Bursa’da alevlerden daha çok korana tehlike saçtı

Bursa’da alevlerden daha çok korana tehlike saçtı

Bursa’da alevlerden daha çok korana tehlike saçtı

Bursa’da 3 katlı bir binanın çatısında çıkan alevler kısa sürede söndürülürken, mahalleli korona virüsü hiçe saydı. Polis ve itfaiye ekipleri sık sık uyarıda bulundu.
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesinde 3 katlı bir binanın çatısındaki odunlar bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuştu. Alevler kısa sürede çatı katını sardı. İhbar üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait ekipler kısa sürede olay yerine geldi. 3 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kısa sürede diğer binalara da sıçramadan söndürüldü. Alevleri gören mahalleli de sokağa döküldü. Korana virüs salgını sebebiyle evlerinde kısıtlamada olması gereken vatandaşlar, sosyal mesafeyi de hiçe sayarak itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Kimi ise evinin balkonundan çalışmaları izlemeyi tercih etti.
Maddi hasarın meydana geldiği yangında, vatandaşlar sık sık polis ve itfaiye ekipleri tarafından sosyal mesafe konusunda uyarıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Yurt Dünya 12.12.2020 16:16:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Girişimsel radyoloji uygulamalarıyla birçok ameliyat "bıçaksız cerrahi" ile gerçekleştirilebiliyor

2

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

3

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

4

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi

5

Salda Duatlonu Türkiye Kupası yarışları başladı

6

Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyonun çarptığı Mahra, ölümünün 3. yılında anıldı

7

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

8

Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali sürüyor

9

ABD ve İsrail'in İran, Lübnan ve Gazze'ye yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Antalya'da "Zamanın İçinde Kaleiçi" fotoğraf sergisi düzenlendi