Bursa’da kısıtlamaya saatler kala şehir trafiği de kilit

Bursa’da kısıtlamaya saatler kala şehir trafiği de kilit

Bursa’da kısıtlamaya saatler kala şehir trafiği de kilit

Bursa’da günde 210 bin aracın geçtiği şehrin kalbi durumundaki Acemler Kavşağı’nda 17 günlük kısıtlama öncesi trafik yoğunluğu yaşandı. Navigasyonlarda kızaran Acemler ve İzmir yolundaki trafik havadan görüntülenirken, trafik polisleri vatandaşların evlerine kısıtlama öncesi ulaşabilmesi için hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.
Bursa’da 17 günlük kısıtlama öncesi öğleden sonra şehrin bir çok noktasında trafik yoğunluğu oluştu. Haftanın son günü kısıtlamaya saatler kala alışverişe hücum eden vatandaşların oluşturduğu yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi.
Özellikle Acemler Kavşağı’ndaki yoğunluğa tüp geçit inşaatı da eklenince sürücüler zor anlar yaşadı.
Bursa’da ayrıca İstanbul İzmir Otobanı şehir merkezi kesimi Mudanya Yolu ile Şehir Hastanesi arasındaki çalışmadan dolayı da trafik kilit duruma gelmiş, bu yoğunluk Mudanya ve İzmir Yolu’nda da aksamalara yol açmıştı.


Güncel 29.04.2021 16:52:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

2

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

3

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

4

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

5

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

6

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

7

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

8

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü

9

Serik'te tek katlı evde çıkan yangın söndürüldü

10

Antalya'da "Model Uçak Yapım" etkinliği düzenlendi