Bursa’da otobüs şoförü saniyelerle yarıştı; o anlar kameraya yansıdı

Bursa’da otobüs şoförü saniyelerle yarıştı; o anlar kameraya yansıdı

Bursa’da otobüs şoförü saniyelerle yarıştı; o anlar kameraya yansıdı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde özel halk otobüsü sürücüsü, araçta fenalaşan müşterisini hastaneye götürüp hayatını kurtardı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
Alanyurt’tan İnegöl’e yolcu taşıyan İNULAŞ A.Ş. firması çalışanı sürücü İzzet Demir yönetimindeki özel halk otobüsüne binen müşterilerden Safiye Y. (50) fenalık geçirmeye başladı. Daha da fenalaşan kadın, oturduğu koltuktan düştü. Durumu fark eden otobüs sürücüsü, gaza bastı. O sırada yolcular kadının yüzüne su dökerek müdahale ettiler. Ambulans misali kontrollü bir şekilde hastanenin yolunu tutan sürücü, Acil Servis önüne kadar gelip hastayı Acil Servise aldırdı.
Safiye Y., Acil Serviste tedavi altına alındı. Kahraman sürücünün yaptığı bu davranış çevredeki vatandaşlar ve yolcular tarafından takdirle karşılandı.
Hastanede tedavisi süren vatandaşın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayı anlatan otobüs sürücüsü İzzet Demir, "Kadın bayıldı. Acile yetiştirmem gerekiyordu. Görevimizi yaptık" dedi.


Yurt Dünya 18.09.2022 10:05:28 0

İlginizi Çekebilir

1

ATSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

2

Corendon Sport Talks'un konuğu milli okçu Mete Gazoz oldu

3

Arzum yeni nesil Hestia Pro Multi el blender setini tanıttı

4

Akdeniz ilçesinde çökme riski olan metruk bina kontrollü yıkıldı

5

"Acı Hayat" Zurich Türkiye desteğiyle yeniden beyaz perdede

6

Antalya'da trafikte kavga eden sürücülere 360 bin lira ceza uygulandı

7

Katar'da şehit olan binbaşı Taştekin, Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı

8

Adana'da otomobilin çarptığı 7 koyun telef oldu

9

Antalya'da kendini MİT mensubu olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı

10

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu