Bursalılar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın etti

Bursalılar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın etti

Bursalılar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi Bursalıları meydanlara döktü. Cumhur İttifakı’na en büyük desteği veren büyük şehirler arasındaki Bursa’da binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın etti.
Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy grafiğine sahip olduğu Bursa’da, Erdoğan sevdalıları ellerinde Türk Bayrakları, Ak Parti ve MHP bayrakları ile zaferi kutluyorlar.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda meşaleler yakılıp, Erdoğan şarkıları söylenirken, kimisi Rabia, kimisi bozkurt işareti yaptı. Bursa’da seçime katılımın yüzde 87 civarında gerçekleştiği ve Bursa’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olması dikkat çekti.
Erdoğan’ın devasa fotoğrafının yer aldığı meydanda zafer şarkıları, kahramanlık türküleri ve seçim şarkıları söyleniyor.


Politika 28.05.2023 19:58:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

2

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

9

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu