Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler: “Başarısız bir ilk yarı geçirdiğimiz 2021’i geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler: “Başarısız bir ilk yarı geçirdiğimiz 2021’i geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler: “Başarısız bir ilk yarı geçirdiğimiz 2021’i geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler, içinde öz eleştiri bulunan yeni yıl mesajı yayımladı. Gülgüler, “Hastalıklarla mücadele ettiğimiz ve başarısız bir ilk yarı geçirdiğimiz 2021’in son saatlerinde bizden götürdüklerini getiremeyeceğimiz bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler, yeni yıl öncesi mesaj yayımlarken, başarısız bir ilk yarı geçirdiklerini de sözlerine ekledi. Gülgüler, sosyal medya hesabından, “Hastalıklarla mücadele ettiğimiz ve başarısız bir ilk yarı geçirdiğimiz 2021’in son saatlerinde bizden götürdüklerini getiremeyeceğimiz bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 hem insanlığa sağlık, huzur, mutluluk Bursaspor’a ise başarı getirmesini temenni ederim.” dedi.


Spor 31.12.2021 18:56:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti