Bursaspor Olağan Genel Kurulu’nda 4042 üye oy kullanabilecek

Bursaspor Olağan Genel Kurulu’nda 4042 üye oy kullanabilecek

Bursaspor Olağan Genel Kurulu’nda 4042 üye oy kullanabilecek

Bursaspor’da 22-30 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da 4042 üye oy kullanabilecek. Kongrenin ilk oturumda gerçekleşmesi için ise 2022 imzaya ihtiyaç var.
Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda 22 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak Olağan Genel Kurul öncesinde üç başkan adayı, Erkan Kamat, Hayrettin Gülgüler ve Serdar Acarhoroz resmen listelerini kulübe teslim etti. 4685 üyesi bulunan Bursaspor’da, yapılacak olan kongrede 4042 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. 643 üye, aidatlarını ödemedikleri ve yeni üye olmaları nedeniyle oy kullanamayacak.

Kongrenin 22 Mayıs’ta olması için 2022 imzaya ihtiyaç var
Olağan Genel Kurul’un ilk oturumda yapılabilmesi için ise 2022 üyenin imza atması gerekecek. Aksi takdirde kongre 30 Mayıs Pazar günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek. Bu arada tüzük gereği 2019 ve 2020 yılı aidat ödemelerini zamanında yapmayan 427 üyenin dernek üyeliği de kongreye yapılacak oylamayla düşürülecek.



Spor 16.05.2021 12:26:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

2

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

3

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

5

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

7

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

8

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

9

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

10

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi