Bursaspor, Ukraynalı futbolcu alabilir!

Bursaspor, Ukraynalı futbolcu alabilir!

Bursaspor, Ukraynalı futbolcu alabilir!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Ukraynalı futbolcuların transfer edilebilme ihtimali ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Bu konu hakkında çalıştıklarını söyleyen genç teknik adam, “Bize son 3-4 maçta bile katkı koysalar önemli. 8 yabancımız var. Burayı açabilirsek neden olmasın” dedi.
FIFA, transfer sezonu bitmiş olsa bile Rus ya da Ukraynalı kulüplerde mücadele eden futbolcuların farklı ülkelerin takımlarında forma giymesinin önünü açmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu da bu durumu onaylayınca gözler Bursaspor’a çevrildi. Yeşil-beyazlı kulübün bu konuda bir hamle yapıp yapmayacağı merak konusu haline gelirken, Teknik Direktör Mustafa Er bu durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Son 3-4 maç katkı sağlayabilirler”
Genç teknik, “Bu konuyla ilgiyle çalışmamız var. Birçok oyuncu transfer yaptı. Türkiye alt ligine gelmeyi düşünmüyorlar. Sonuca ulaşabilir miyiz bilmiyoruz. Bu bir süreç zor. Havuz çok daraldı. 15-20 gündür çalışıyoruz. Bizim 8 yabancımız var. Eğer böyle bir şey yapacaksak burayı da açmamız lazım. Sonuçlanır mı sonuçlanmaz mı bilmiyorum. Ukrayna Ligi 10 Aralık’ta oynanmış son maç. 2,5 ay önce en son maç oynamışlar. 1 aydır savaş var. Bu futbolcular ne yapıyor. Bireysel idman yapıp yapmadıkları bile şüpheli. Son 3-4 maç için bile değerlendirebileceğimiz oyuncu bulabiliriz. Tüm kriterlere bakıyoruz. Ama bize son maçlarda bile katkı koysa bizim için artıdır. Bu konu ile alakalı yönetimimiz ve bizler de ciddi araştırmamız var” açıklamasını yaptı.


Spor 24.03.2022 12:41:01 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tescilli kültür varlıklarının restorasyonu sürüyor

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da enkaz altında kalanların ardından Hataylı afetzedelerin yardımına koştular

4

Antalyaspor'da hedef Fatih Karagümrük'ü yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek

5

Medipol Üniversitesi yürütücülüğünde hayata geçirilen HABTEK tanıtıldı

6

Kibar Holding'den yeşil dönüşüme ilişkin EBRD ile işbirliği

7

Bayegan petrokimya üreticisi Tasnee ile Türkiye distribütörlüğü anlaşmasını yeniledi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kütüphaneye dönüştürdüğü kulübenin ardından köy evinde de çocukları kitap okumaya teşvik ediyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede Ensar Taşhan ve ailesi, kendilerini hayata bağlayan Kızılay ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay'da 3 yılda 100 bin yeni konuta doğal gaz verildi