Bursaspor’dan giden kaleciler yeni takımlarında şans bulamıyor

Bursaspor’dan giden kaleciler yeni takımlarında şans bulamıyor

Bursaspor’dan giden kaleciler yeni takımlarında şans bulamıyor

Son yıllarda Bursaspor’un kalesini koruyan isimler sergiledikleri performansla birçok takımın dikkatini çekmiş ve transfer olmuştu. Ancak o eldivenler aynı başarıyı yeni takımlarında gösteremedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, son yıllarda kaleci transferleriyle dikkat çekiyor. Hem altyapısındaki hem de transfer ettiği eldivenleri parlatmasıyla ön plana çıkan yeşil-beyazlı ekip, yeni sezonda kalesini genç eldivenlere teslim etti. Ancak Bursaspor’dan giden kaleciler ise yeni takımlarında adeta yokları oynuyor. Son olarak Gaziantep Futbol Kulübü’ne giden Çağlar Şahin Akbaba, henüz 1 dakika bile resmi maçlarda forma şansı bulamadı. Daha önce yolların ayrıldığı isimlere bakıldığında da Okan Kocuk’un Galatasaray’da forma giyemediği, Muhammed Şengezer’in de Başakşehir’de aynı kaderi paylaştığı görülüyor. Nitekim Harun Tekin de Fenerbahçe’de adeta oynamayı unuttu.
Bursaspor’da ilk 11’in vazgeçilmez isimleri yeni takımlarında şans bulamazken, yeşil-beyazlılarda yedek kulübesinden çıkamayan Mert Günok, hem Başakşehir’in hem de A Milli Takım’ın değişilmez ismi olmayı başardı.


Spor 15.10.2020 11:46:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor