Bursluluk sınavında Türkiye 1’incisi olan 19 öğrenciye ödül

Bursluluk sınavında Türkiye 1’incisi olan 19 öğrenciye ödül

OSMANİYE’de, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 100 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan 19 öğrenciVali Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirildi. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, okul müdürleri, öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı.
ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERİ GURURLANDIRDI
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak törende yaptığı konuşmada, 3 Eylül tarihinde yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına ülke genelinde 875bin, Osmaniye genelinde ise 21 bin 335 öğrenci katıldığını söyledi. Osmaniye’de 19 öğrencinin 100 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olduklarını ifade eden Müdür Albak, “Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ederim. Bu başarı ciddi bir eğitim öğretim planlanmasının, güçlü bir öğrenci disiplininin ve aile desteğinin ürünüdür. 6 Şubat depreminin dolaylı etkilerinin hala yaşandığı bir dönemde 19 öğrencimizin Türkiye birincisi olması bizleri gururlandırmıştır. Velilerimizin desteğiyle, öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin ilmek ilmek dokuyarak elde ettiği bu başarı, öğrencilerimize eğitim hayatlarında bir itici güç olacaktır. Yapabileceğini kanıtlamış, özdisiplinini kazanmış, güçlü iradeye sahip öğrencilerimizin ülkemizin geleceğine yön vereceklerine ve Türkiye Yüzyılını inşa edeceklerine inancım tamdır." dedi.
‘EĞİTİMİ ASLA AKSATMAMALIYIZ’
Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Çok kıymetli Şampiyon öğrencilerimiz sizleri yürekten kutluyorum, ailelerinizi yürekten kutluyorum. Başarınız daim olsun. Çok mutlu oldum, tebrik ediyorum. Eğitimde Osmaniye olarak çevre illerin hepsinden çok çok öndeyiz. İnşallah bu başarımızın katlanarak devam etmesini diliyorum. İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere ekibinin, öğretmenlerimizin gerçekten çok katkısı var ama asıl başarıyı gerçekleştiren siz kahraman sevgili öğrencilerimizsiniz. Eğitim sadece bir kurumla olmaz eğitim hepimizin ilgilenmesi gereken bir alan. Çünkü memleketin, milletin, toplumun geleceği, hepimizin geleceği, istikbalimiz eğitimdedir. Biz, ne kadar eğitimli, kendimizi ne kadar iyi yetiştirmiş, ne kadar bilge bir toplum olursak o kadar güçlü oluruz. Eğitimi asla aksatmamalıyız, eğitime her türlü desteği hiç çekinmeden, düşünmeden sağlamalıyız. Sevgili şampiyonlar başarılarınız daim olsun, sizinle her zaman gurur duyacağız. Disiplinli çalışmanızdan, ideallerinizden hiçbir zaman vazgeçmeden hedeflerinize ulaşmanızı, bu şekilde çalışmanızı sizden istiyoruz. Cenab-ı Allah'tan da böyle olmasını niyaz ediyoruz. Velilerinizi de bir kez daha kutluyorum." dedi. Konuşmaların ardından Vali Yılmaz başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.



Osmaniye 30.09.2023 14:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi