Büyükçekmece’de yağmur suyu hatlarına yenileri ekleniyor

Büyükçekmece’de yağmur suyu hatlarına yenileri ekleniyor

Büyükçekmece’de yağmur suyu hatlarına yenileri ekleniyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel ile birlikte Büyükçekmece’de incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Belediyesi ve İBB ekipleri ilçedeki yağmur suyu hatları ve asfalt kaplama çalışmaları için harekete geçiyor.

Kısa sürede çalışmalara başlanacak
İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren Kılcı ve teknik ekibi ile saha çalışması yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri ile Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizde yapmayı planladığımız yağmur suyu hatları ve asfalt kaplama çalışmaları çalışması gerçekleştirdik. Yakın zamanda çalışmalara başlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel’e ve ekibine şahsım ve Büyükçekmece adına teşekkür ediyorum ” dedi.



Güncel 3.07.2020 10:49:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye'nin iletim sistemine enerji aktaracak Akkuyu NGS'deki tesise elektrik verildi

2

Adana'da ruhsatsız 53 tabanca ele geçirildi, 2 zanlı tutuklandı

3

Adana'da sahte içki operasyonunda 17 şüpheli yakalandı

4

Paribu CoinMENA'yı satın aldı

5

Bozyazı'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

6

Adana'da kamyonete ve iş yerinin duvarına çarpan otomobildeki çocuk öldü

7

Osmaniye'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

8

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

9

Osmaniye’de 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

10

Yapı Kredi FRWRD Global 25 Demo Day etkinliği yapıldı