Büyükerşen, Marmarislilere geçmiş olsun dileklerini iletti

Büyükerşen, Marmarislilere geçmiş olsun dileklerini iletti

Büyükerşen, Marmarislilere geçmiş olsun dileklerini iletti

Marmaris Belediye Başkanı Oktay’ı ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yangınlardan ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret ederek yaşanan yangınlardan ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti. 21 Haziran’da Bördübet’te, 28 Temmuz’da otogar üstünde ve 29 Temmuz’da İçmeler’de meydana gelen yangınları üzüntüyle takip ettiklerini ifade eden Büyükerşen, Eskişehir halkının geçmiş olsun dileklerini getirdiğini ifade etti.
Eskişehir halkının ve Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in desteklerini her zaman yanlarında gördüklerini belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise ziyareti için teşekkür etti. Oktay, “Belediyeciliğin duayeni Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen hocamızın bu zor günlerimizde yanımızda olmasının mutluluğunu yaşadık. Fikirlerinden her zaman feyz aldığımız sevgili hocamıza nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Eskişehir halkına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Güncel 30.07.2022 15:42:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

3

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

4

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

5

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

6

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

8

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

10

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı