Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol'da yeni transferler başarıya odaklandı

Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol

Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol'da yeni transferler başarıya odaklandı

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - Herbalife Nutrition Kadinlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Büyüksehir Belediyesi Adana Basketbol'da, yeni transferler ligde ve FIBA Kadinlar Avrupa Kupasi'nda basarili sonuçlar almayi hedefliyor.

Bu sezon Süper Lig'in yani sira ilk kez FIBA Kadinlar Avrupa Kupasi'nda da mücadele edecek olan Adana ekibi, geçen yil kadrosunda bulundurdugu tüm oyuncularla yollarini ayirarak 4'ü yabanci 11 oyuncuyu renklerine bagladi.

Akdeniz ekibi, tamamen yenilenen takimiyla her iki kulvarda da basarili sezon geçirmek istiyor.

ABD'li oyuncu Shaqwedia Wallace, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Türkiye'ye bir defa geçen sene FIBA Kadinlar Avrupa Kupasi maçi için geldigini söyledi.

Türkiye'de ilk tecrübesinin Büyüksehir Belediyesi Adana Basketbol'da olacagini belirten Wallace, "Türkiye'de ligin çok güçlü bir lig oldugunu biliyorum ama buraya her maçta mücadele etmek için geldim. Bütün mücadelemizi gösterecegiz. Insanlarin kazanamayacagimizi düsündügü maçlari kazanmak içi gayret edecegiz ama kazanmamiz gereken maçlarin tamamini zaten kazanacagiz." diye konustu.

Wallace, antrenmanlarina devam ettiklerini dile getirerek, "Çok çaliskan bir takimiz. Çok iyi çalisiyoruz, bu da benim için basari anlaminda atilan ilk adim. O yüzden burada olmaktan çok mutluyum. Saha disinda da birlikte zaman geçiriyoruz. Baslangiç için çok iyi durumdayiz." ifadelerini kullandi.


- Ezgi Manlaci: "Sahaya her maçi kazanmak için çikacagiz"


Ezgi Manlaci da genç bir takim olduklarini ve çok iyi çalistiklarini anlatarak, sunlari kaydetti:

"Çok sert maçlar oynayacagimizi düsünüyoruz. Gençler olarak gayet iyi mücadele verecegiz. Bu sekilde iyi bir sezon geçirecegimizi düsünüyorum. Sakatsiz, iyi bir sezon diliyorum. Daha önce FIBA Kadinlar Avrupa Kupasi'nda mücadele etmedim. Ilk defa bu sene forma giyecegim. Çok heyecanliyiz, bir an önce Avrupa ve lig maçlarinin baslamasini bekliyoruz. FIBA Kadinlar Avrupa Kupasi'nda olabilecegimiz en iyi yere varabilmek için mücadele verecegiz. Lig hedefimiz ilk 8 içinde yer almak. Sahaya her maçi kazanmak için çikacagiz."



Bölgeden 1.10.2020 12:22:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da yerel seçim için 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kuruluyor

2

Adana'da "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü düzenlendi

3

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

4

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

5

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

6

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

7

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

8

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

9

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

10

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı