Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin su ücretlerini ödüyor

Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin su ücretlerini ödüyor

Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin su ücretlerini ödüyor

Deprem nedeniyle Muğla’ya gelen vatandaşların su ücretleri Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ödeniyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle depremzedelerin konakladığı otel, motel, pansiyon vb. işletmelerin geçtiğimiz yılın aynı dönemindeki su tüketimleri baz alınacak ve bu yılın aynı döneminde ki artış Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek.
Kamu zararı oluşmaması, işletme ve depremzede vatandaşların mağdur olmaması için üretilen formül ile Büyükşehir Belediyesi kendi bütçesinden MUSKİ Genel Müdürlüğüne su ücreti ödemesi yapacak.
İşletmelerin yazılı beyanda bulunmaları yeterli olacak
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak su ödemelerine ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyen işletmelerin, MUSKİ Genel Müdürlüğüne yazılı olarak başvurmaları yeterli olacak. Başvurunun ardından yapılan düzenleme ile depremzedeleri misafir eden işletmelere su ücretinde önemli bir destek sağlanmış olacak.


Güncel 18.02.2023 16:48:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor