Büyükşehir Çalıştı, Kayserililer karın keyfini doyasıya çıkardı

Büyükşehir Çalıştı, Kayserililer karın keyfini doyasıya çıkardı

Büyükşehir Çalıştı, Kayserililer karın keyfini doyasıya çıkardı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde 7 noktada gece gündüz demeden karla mücadelesine devam ederken, Kayserililer de yağan kar yağışı ile birlikte karın keyfini doyasıya çıkardı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkezde Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçelerde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, toplam 128 araç ve 291 personel ile karla mücadelesini sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 24 saat çalışma esasına göre karla mücadelesine aralıksız devam ederken, dün etkisini gösteren kar yağışı sonrası, ekipler ana arter, cadde ve sokaklarda kar temizleme ile tuzlama çalışmaları yaptı.
Ekipler, kar yağışının toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının açık olması için gece-gündüz mücadele ederken, Kayserililer de yağan kar yağışı ile birlikte karın keyfini doyasıya çıkardı. Gençlerin ve çocukların Cumhuriyet Meydanı’nda kartopu mücadelesi renkli görüntüler oluşturdu.


Güncel 24.12.2021 11:22:18 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi