Büyükşehir, eski hastane binasını Adli Tıp’a hazır hale getirecek

Büyükşehir, eski hastane binasını Adli Tıp’a hazır hale getirecek

Büyükşehir, eski hastane binasını Adli Tıp’a hazır hale getirecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Eski özel hastane binasını kiraladık, şu anda proje üzerinde çalışıyoruz. Orayı hemen Adli Tıp işlerliğini kazanacak şekilde projelendireceğiz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte Adli Tıp Kurumu’nun hizmet vermesi için gerekli olan kurum binası temini için özel bir çalışma yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan İlkadım ilçesindeki eski özel hastane binasının hızla tadilatı yapılarak kuruma hazır hale getirilecek. Proje sürecinin tamamlanmasının ardından tadilat süreci başlayacak.

“2 ayda çalışmayı tamamlamayı planlıyoruz”
Adli Tıp Kurumu çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sayın Ticaret Bakanımız ve Samsun Milletvekilimiz Mehmet Muş’un bu konuda büyük gayretleri var. Biz de o gayrete destek olduk. Eski özel hastane binasını kiraladık, şuanda proje üzerinde çalışıyoruz. Orayı hemen Adli Tıp işlerliğini kazanacak şekilde projelendireceğiz. 2 ay içinde orada Adli Tıp Kurumu’nun açılmasını sağlamak istiyoruz. Bu arada Adli Tıp oraya geçici olarak taşınacak. Asıl kurum binası için cezaevi yolu üzerinde 10 dönüm alanı da biz vermiştik” diye konuştu.


Sağlık 23.05.2023 12:53:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

2

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

3

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

4

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

6

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

9

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

10

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı