Büyükşehir Fethiye Kreşi Açıldı

Büyükşehir Fethiye Kreşi Açıldı

Büyükşehir Fethiye Kreşi Açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 2016 yılından bu yana Fethiye ilçesinde hizmet vermeye devam eden “Bağyaka Gündüz Bakımevi” tekrar faaliyete açıldı. Babataşı Mahallesinde bulunan kreş 25-66 aylık çocukların kişisel bedensel gelişimlerini desteklemek adına tekrar hizmete girdi.
Pandemi tedbirleri kapsamında eğitime ara verilen kreşin, normalleşme adımları kapsamında eğitim faaliyetlerine tekrar başlama izni verilmesinin ardından 1 Nisan itibariyle hizmete girdi.
Çocukların Gelişimi İçin Farklı Dallarda Eğitimler Verilecek
Alanında uzman personel eşliğinde hizmet veren kreş, 88 çocuk kapasitesi ile faaliyete başlarken içinde birçok farklı eğitim dalları da bulunduruyor.
“Bağyaka Gündüz Bakımevinde” çocukların fiziksel ve bedensel gelişimlerini destekleyici spor aktiviteleri, jimnastik ve sanatsal atölye çalışmaları, resim atölyesi, heykel atölyesi, seramik atölyesi ve drama atölyeleri ile psiko-motor gelişimlerini destekleyici el sanatları atölyeleri olmak üzere farklı eğitim dalları bulunuyor. Bunun yanı sıra İngilizce, müzik ve satranç kulüpleri çalışmaları da kreşin eğitim alanları arasında. Ayrıca kreşte dış mekân aktiviteleri ve üretim seralarında tarımsal faaliyetler içeren uygulamalarla çocukların çok yönlü gelişimlerine katkı sağlanıyor.
Bunun yanış sıra devam eden Covid-19 tedbirleri doğrultusunda gündüz bakımevimizde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun, girişte HES kodu sorgulanarak ateş ölçümü düzenli yapılacaktır. Ayrıca bakanlığın belirlediği kurallara göre de gerekli önlemler alınmış olup Gündüz Bakımevinde içerisinde gerekli düzenlemeler yapılmıştır.


Güncel 6.04.2021 14:57:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

2

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

5

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

6

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

7

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

8

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

10

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu