Büyükşehirden kader mahkûmlarına hijyen desteği

Büyükşehirden kader mahkûmlarına hijyen desteği

Büyükşehirden kader mahkûmlarına hijyen desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılının Aralık ayında başlattığı ve Türkiye’de ilk defa uygulanan ‘Mor Yaşam’ projesi ile ceza evlerinde yaşayan kadınlara ve çocuklara destek olmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan kadın ve çocukların temel, zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bugüne kadar 1300 adet temizlik, kişisel hijyen ve bakım malzemesi desteği sağlandı.
İçerisinde hijyenik ped, ağda, sabun, şampuan, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, diş macunu, diş fırçası, banyo lifi, kulak çöpü, dudak koruyucu ruj, çöp poşeti, topuk taşı, bulaşık süngeri ve tarak gibi bir çok hijyen ürünü bulunan paketler 3’er aylık periyotlar halinde dağıtılıyor. Ayrıca 2021 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kadın hükümlüler ve çocuklarına 300 adet hijyen paketi dağıtıldı.


Güncel 15.12.2021 13:41:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Glokomda erken tedavi körlüğü yüksek oranda önlüyor

3

Toroslar EDAŞ'tan Hatay’da enerji altyapısına güçlendirme yatırımı

4

Dokumacılığı yaşatmak için atölyesindeki tezgahı evine taşıdı

5

İskenderun'da polis denetim gerçekleştirdi

6

Adana'da sağanak nedeniyle kapanan yol yeniden ulaşıma açıldı

7

İstanbul Ticaret Üniversitesine YÖKAK'tan 5 yıllık "Tam Akreditasyon"

8

Anamur ilçesinde "Cami-Çocuk Buluşması" etkinliği yapıldı

9

Pozantı'da bedensel engelli kadına akülü tekerlekli sandalye desteği sağlandı

10

Osmaniye’de yıldız erkekler bilek güreşi müsabakalı sona erdi