Büyükşehirden Personele Enerji Verimliliği Eğitim Semineri

Büyükşehirden Personele Enerji Verimliliği Eğitim Semineri

Büyükşehirden Personele Enerji Verimliliği Eğitim Semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından personele yönelik İklim Değişikliği ve Enerji Verimliliği Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda belediye personeline yönelik İklim Değişikliği ve Enerji Verimliliği Hizmet İçi Eğitim Semineri gerçekleştirildi. Gerçekleşen hizmet içi eğitim seminerine Büyükşehir Belediyesi’nin her biriminden personel katılırken, katılımcılar iklim değişikliği, enerji ve enerji verimliliği konularında önemli bilgiler edindiler. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Elektronik Mühendisi ve Başdenetçi Aydıner Tahan’ın gerçekleştirdiği İklim Değişikliği ve Enerji Verimliliği Hizmet İçi Eğitim Semineri’nde, katılımcı belediye personeline ‘enerji ile ilgili genel bilgiler, enerji, çevre, iklim değişikliği, enerji verimliliği nedir, neden gereklidir?, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, enerjimizi nasıl verimli kullanırız?’ başlıklarında hizmeti içi eğitim semineri verildi. Enerjiye yönelik geniş bir sunum yapılan seminerde, tasarrufun püf noktaları da anlatıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehre yaptığı hizmetlerin daha iyi yürütülmesi adına, hizmetleri gerçekleştirecek personelini, hem personelin kendisi, hem de şehir için geliştirmeye özen gösteriyor.
Bu çerçevede Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yangın ve afet, sağlık, stres, beslenme, kanun, yönetmelikler ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu gibi hemen her konuda hizmet içi eğitim seminerlerini gerçekleştiriyor.


Güncel 26.01.2023 11:43:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor