Büyükşehirin Balbey Projesi ortak akıl toplantıları sürüyor

Büyükşehirin Balbey Projesi ortak akıl toplantıları sürüyor

Büyükşehirin Balbey Projesi ortak akıl toplantıları sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi’nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalarını BALDER ve Harita Mühendisleri Odası, üyelerini bilgilendirerek, görüş ve önerilerini aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her aşaması Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’ni meslek odaları ve STK’larla paylaşmaya devam ediyor. Projede gelinen son durum Balbey Mahallesi ve Bölgesi Koruma Kentsel Yenileme Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (BALDER) üyeleri ile paylaşıldı. Ayrıca Harita Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Kocaer, 2. Başkan Serter Kocababa ve Yönetim Kurulu üyeleri Hilmi Dal, Mehmet Doğan ve Hakan Sarı’nın katıldığı toplantıda da Balbey Kentsel Yenileme Projesi ele alındı.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Başkan Danışmanı Alper Gökçay, projeyi BALDER Başkanı Coşkun Karadoğan ve dernek üyelerine anlattı. Derneğin görüş ve taleplerinin projeye yansıtılması yönünde fikir alışverişi yapıldı.
"Balbey sakinleriyle şekilleniyor"
Başkan Danışmanı Alper Gökçay, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi ANTEPE İnşaat A.Ş. tarafından yürütülen ve Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’ni ilgili meslek odaları ve Balbey sakinleri ile birlikte şekillendirmeye devam ettiklerini söyledi. Projeye bu yıl içinde başlamayı hedeflediklerini anlatan Gökçay, hak sahiplerinin talepleri doğrultusunda güvenlik sorununu çözmüş olarak, Balbey’de hak sahiplerinin modern bir yaşam sürmesine imkan verecek şekilde projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.


Güncel 30.01.2021 12:15:07 0

İlginizi Çekebilir

1

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştırdı

2

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

3

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor

4

Bakan Ersoy, Antalya-Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı'nın açılışında konuştu:

5

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

6

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

7

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

8

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

9

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

10

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor