Büyükşehir’in Sahabiye Pazaryeri’nde sona gelindi

Büyükşehir’in Sahabiye Pazaryeri’nde sona gelindi

Büyükşehir’in Sahabiye Pazaryeri’nde sona gelindi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sahabiye Mahallesi’ndeki 4 milyon 122 bin lira maliyetli kapalı pazaryeri inşaatı tamamlanırken, çevre düzenlemesinin ardından açılışa hazır hale gelecek.
Kentte altyapı ve imar çalışmalarının yanında her türlü sosyokültürel faaliyetleri de yürüten, bununla da kalmayıp sosyal donatıları da ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Sahabiye Mahallesi sakinlerinin ihtiyaç duyduğu kapalı pazaryerini bölgeye kazandırdı. Kentsel Dönüşüm Projesi sosyal donatılarından geçtiğimiz yıllarda 36 derslikli okul eğitim öğretime başlamış, bin kişilik cami ibadete açılmıştı.
4 milyon liranın üzerindeki pazaryeri hazır
Bin 610 metrekarelik kapalı alana sahip özel saha betonuna çelik konstrüksiyon yapı şeklindeki toplam 4 milyon 122 bin lira maliyetli pazaryerinin inşası tamamlanırken, çevre düzenlemesinin ardından açılış için hazırlıklarını tamamlayacak. Yapımında sona yaklaşılan aydınlatmalı Sahabiye Kapalı Pazaryeri, bölge sakinlerinin sebze, meyve ve gıda maddesi ihtiyaçlarını karşılayacak.


Yurt Dünya 12.04.2023 10:14:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

2

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

3

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

4

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor

5

Daikin'den "360 Derece Ev Konforu Yaklaşımı"

6

Watsons Türkiye 20. yılını etkinliklerle kutladı

7

ÜNLÜ Portföy'de üst düzey atama

8

Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların tahliyesi sırasında gerginlik yaşandı

9

Mersin'de ilkokul öğretmenin eşinin adına yaptırdığı kütüphane açıldı

10

Satrançta dijital dönüşüm genç yeteneklerin keşfini hızlandırıyor