Büyükşehir’in salgınla mücadele çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Büyükşehir’in salgınla mücadele çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Büyükşehir’in salgınla mücadele çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, salgınla mücadele kapsamında dezenfektan ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Büyükşehir’in ekipleri, şehri önce baştan aşağı yıkadı ardından da kamuya açık tüm alanları dezenfekte etti. Caddeler, ana ve ara arterler başta olmak üzere kamuya açık alan ve iş yerlerini temizleyen ekipler, vatandaşları COVID-19 salgınına karşı da uyardı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Kamu kurum ve kuruluşlardan, ortak tüm kullanım alanlarına varıncaya kadar şehrimizin neredeyse dört bir yanını dezenfekte ettiğimiz bu süreçte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi. “Salgınla mücadele kapsamında bir yıl içinde kentte 60 milyon metrekare kapalı, 75 milyon metrekare de açık alanı dezenfekte ettik” diyen Başkan Sekmen, temizlik çalışmalarının yanında denetim faaliyetlerinin de sürdüğünü anımsattı. Sekmen, “Mücadelemizden ödün vermediğimiz sürece inşallah salgın illetini tüm kurallara uyarak yeneceğiz. Bununla birlikte maske, temizlik ve mesafe kurallarına da harfiyen riayet edeceğiz” diye konuştu.


Güncel 5.04.2021 15:29:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

2

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

3

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

4

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

5

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"

6

GÜNCELLEME - Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

8

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

9

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

10

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı