Buz Lazer Epilasyon Cihazları ve Teknolojileri

Buz Lazer Epilasyon Cihazları ve Teknolojileri

 Son zamanların en konforlu ve en gelişmiş lazerepilasyon yöntemi olan Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezlerinin de ilk tercihidir. Lazer Epilasyon merkezleri kullanıcılarına etkili, kalıcı, acısız ve konforlu lazer epilasyon deneyimi sunmaktadır.

Buz Lazer, Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları ile faaliyet gösteren marka tescili alınmış patentli bir markadır. Her üç cihaz da Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlı tıbbi cihazlardır ve FDA onayına sahiptir. Kullandığı yenilikçi teknolojiler ile neredeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon sunmaktadır. Buz Lazer ağrısız bir lazer epilasyon uygulaması olmasının yanı sıra seans sürelerini yarı yarıya kısaltan hızlı ve etkili bir yöntemdir. 80’den fazla ülkede kullanılan Buz Lazer cihazları Lazer epilasyon merkezlerinin de ilk tercihidir.

 

2015 yılında üretilen serinin ilk üyesi Soprano Icesadece 810 nm diyot dalga boyuna sahiptir. Soprano Icecihazı 2015 yılından günümüze halen lazer epilasyon merkezleri tarafından güvenle kullanılmaktadır.

Buz Lazer gelişimine Soprano Platinum ile devam etmiştir. Soprano Platinum dünyanın ilk ve tek 3 dalga boylu lazer epilasyon cihazı olma özelliğine sahiptir. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarını aynı sistemde birleştirmiştir. 3 dalga boyu sayesinde tüm cilt tiplerine güvenle uygulanabilmektedir.  Buz Lazer cihazlarının sahip olduğu FDA onayı bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonu kapsamaktadır. 3 dalga boyunun sağladığı diğer bir avantaj ise kılın tüm anatomik yapılarını hedefleyerek tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınmasını sağlamasıdır.

Buz Lazer serisinin en son üyesi Soprano Titanium ise daha güçlü, daha hızlı ve daha akıllı bir teknoloji ile kullanıcılarına en üst düzeyde hizmet vermektedir. Soprano Platinum cihazı gibi 3 dalga boyuna sahiptir. Lazer epilasyon seans süresini kısaltmak ve kullanıcı konforunu arttırmak için uygulama başlığı daha büyük (4 cm²) olarak tasarlanmıştır. Patentli bir soğutma sistemi olan ICE teknolojisi ise ICE Plus olarak daha da geliştirilmiştir.

Tüm Buz Lazer epilasyon cihazları kullanıcılarına vaat ettikleri tedaviyi en etkili ve en kalıcı şekilde sunmaktadır.

Buz Lazer Epilasyon Uygulamaları Ten Rengini Açar Mı?

Buz Lazer uygulamaları, lazer ışınının kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emilmesi sonucu kıl kökü tahrip edilir. Buz Lazer ve tüm Lazer epilasyon yöntemlerinin etki mekanizması bu şekildedir. Cildin herhangi bir bölgesinde cilt renginin koyulaşması, bu alanlarda daha fazla melanin üretilmesi sonucu oluşmaktadır. Dolayısıyla koyulaşan bölgelerin lazer epilasyonu sırasında, ciltteki melanin pigmenti de lazer enerjisini absorbe edeceğinden cilt renginde bir miktar açılma, cilt lekelerinde solma olabilir. Fakat Buz Lazer dahil hiçbir lazer epilasyon yöntemi ten rengini açmak veya leke tedavisi amacıyla kullanılmamaktadır. Bu amaçla kullanılan farklı lazer cihazları ve tedavileri mevcuttur.  

 

 

Buz Lazer Seans Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Buz lazer epilasyon seans fiyatlarını etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. Kullanıcının kıl ve cilt yapısı uygulama yapılacak alanın genişliği ve bölge sayısı gibi birçok duruma göre seans fiyatları değişebilir. Buz Lazer merkezleri ile birebir görüşme sağlayıp seans fiyatlarınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.buzlazer.com linkinden bulunduğunuz yere en yakın gerçek Buz Lazer cihazları ile işlemlerini gerçekleştiren kliniklere güvenle ulaşabilirsiniz.



Yurt Dünya 15.03.2023 12:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de meslek lisesi öğrencileri Adalet Sarayını ziyaret etti

2

Hatay'da 21 yük konteynerini çaldıkları iddiasıyla 5 zanlı tutuklandı

3

Mil-Diyanet Sen üyeleri, imamın yaşamını yitirdiği saldırıyı kınadı

4

Adana'da dereye yuvarlanan motosikletin sürücüsü öldü, kızı yaralandı

5

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

6

Hatay'da şüphelilerin otomobilden attığı çantadan uyuşturucu çıktı

7

Kumluca'da yatılı kız hafızlık ve 4-6 yaş Kur'an kursu binasının temeli atıldı

8

Hatay'da 1 milyon 670 bin makaron ele geçirildi

9

Antalya'da iki safari aracının çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı

10

Mersin ve Adana'da yardım bahanesiyle dolandırıcılık iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı