Buzlanmaya karşı tuzlu mücadele

Buzlanmaya karşı tuzlu mücadele

Buzlanmaya karşı tuzlu mücadele

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, kış şartlarının kendini hissettirmesiyle birlikte sabah saatlerinde yaşanan don olaylarının herhangi bir olumsuzluğa sebep olmaması için trafiğin yoğun seyrettiği ana arterler ve caddelerde tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.
Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde özellikle rampa içeren ve eğimli caddelerde tuzlama çalışmalarını yerine getirerek buzlanmadan kaynaklanabilecek muhtemel kazaların önüne geçmeye çalışıyor.
Çalışmalar kapsamında 100. Yıl Mahallesi Hüseyin Rahmi Gürpınar Caddesi ile Aydoğdu Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi ve Papaz Çeşme Mevkii’nde tuzlama işlemlerinin gerçekleştirildiği öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğün tarafından yapılan açıklamada, özellikle sabahın erken saatlerinde yollarda buzlanma meydana gelme riskinin yüksek olduğu, ifade edildi. Açıklamada, tuzlama çalışmalarının çok sayıda ekiple gerçekleştirilmesine rağmen trafiğe erken saatlerde çıkan araç sürücülerinin dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.


Güncel 24.12.2021 10:52:17 0
Anahtar Kelimeler: buzlanmaya karşı tuzlu mücadele

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

2

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

3

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından

4

Isparta'da trafik kazasında yaralanan kişinin kopan bacağı yerine dikildi

5

Adana'da 50 fidan toprakla buluşturuldu

6

Hatayspor evinde maglup:1-2

7

Okul sporları dart il birinciliği müsabakaları tamamlandı

8

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi

9

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

10

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu