Byüükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Otizm Farkındalık Günü

Byüükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Otizm Farkındalık Günü

Byüükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Otizm Farkındalık Günü

Büyükşehir’in ‘Engelleri Ortadan Kaldıran’ Projesi olan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde toplumsal bir farkındalık oluşturmak amacıyla birçok etkinlik düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Ali Rıza Özderici ile eşi Besime Özderici işbirliğinde hayata geçirilen Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel bireyler mutlu ve eğlenceli etkinlikler yapıyor. Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ve sunduğu hizmetlerle özel çocukların her zaman yanında olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde dolayısıyla olan otizmli çocuklara yönelik etkinlikler yapıldı. Otizmli Çocuklar Engelsiz Yaşam Merkezi eğitmenleriyle toplumsal farkındalık oluşturmak ve ‘farklılarımızla bir aradayız’ mesajı vermek için kırmızı süslemeler yaptı. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapılan etkinliklerde çocuklar hem eğlendi, hem de kaliteli zaman geçirdi.
Tam donamlı şekilde yapılan ve ailelerden, öğrencilerden dua alan merkezde 53 personel ile 310 öğrenciye hizmet veriliyor.


Yurt Dünya 3.04.2023 11:55:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama