ÇAKÜ’den Çankırı Ticaret Borsası üyelerine liderlik eğitimi

ÇAKÜ’den Çankırı Ticaret Borsası üyelerine liderlik eğitimi

ÇAKÜ’den Çankırı Ticaret Borsası üyelerine liderlik eğitimi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Öztuna tarafından, Çankırı Ticaret Borsası Meclisi üyelerine liderlik eğitimi verildi.
Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Öztuna, toplumsal katkı Çankırı Ticaret Borsası Meclisi üyelerine liderlik eğitimi verdi. Eğitimde liderliğin organizasyonlar için yeri ve öneminden bahseden Doç. Dr. Barış Öztuna, etkili liderlik sürecinin organizasyonlardaki gelişiminin rolü üzerinde özellikle durarak lider ve yönetici farkına değindi. Daha sonra meclis üyeleriyle liderlik tecrübeleri üzerine sohbet eden Öztuna, tecrübeler üzerinden çağdaş ve geleneksel liderlik yaklaşımlarını değerlendirdi.
Eğitim, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Çankırı Ticaret Borsası arasında yapılabilecek işbirliklerinin değerlendirmesi ile sona erdi.


Güncel 2.01.2023 18:27:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

2

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

3

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

4

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

5

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

6

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

7

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

8

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

9

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

10

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı