Çalgan, milli sporcuyu evinde ziyaret etti

Çalgan, milli sporcuyu evinde ziyaret etti

Çalgan, milli sporcuyu evinde ziyaret etti

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Spor Şube Müdürü Cemil Budak ile birlikte Ağrı’da ki milli sporcuları evlerinde ziyaret etmeye başladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan , ilk ziyaretini milli kayakçı Fatma Yavuz’u ve ailesini 100.Yıl Mahallesindeki evinde ziyaret ederek gerçekleştirdi.Genç sporcu Fatma Yavuz’la evinde ailesiyle birlikte sohbet eden İl Müdürü İsmail Çalgan, sporcunun kısa sürede elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Çalgan, “Elde ettiği başarılarla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden milli sporcumuzu tebrik ediyoruz. İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretlerimizi tüm sporcularımıza ulaşana kadar devam ettireceğiz. Ziyaretteki amacımız; ülkemizin şanlı bayrağını uluslar arası müsabakalarda dalgalandırmış sporcularımızın istek ve taleplerini yerinde dinleyip, en kısa sürede çözüm bulmak.” dedi.
Sporcunun başarılarından gururla bahsettiklerini belirten Çalgan, Fatma Yavuz’un spor yapmasına destek oldukları için ailesine de teşekkür etti.
7 yıllık sporculuk kariyerine Balkan kupası ikinciliği, Kayaklı Koşu Bayanlar şampiyonasında 2 şampiyonluk, Balkan Open Büyük Bayanlar Kayaklı Koşu şampiyonasında ikincilik ve üçüncülük ve 2021 yılı Balkan Open Büyük Bayanlar Kayaklı Koşu şampiyonasında şampiyonluk sığdıran Milli Kayakçı Yavuz, İl Müdürü Çalgan’a katıldığı yarışmalar hakkında bilgi verdi. Milli sporcu Yavuz olimpiyatlara katılmak için büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi.


Güncel 9.07.2021 15:00:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor