Çalıların arasında bulduğu yavru köpeği biberonla besledi

Çalıların arasında bulduğu yavru köpeği biberonla besledi

Çalıların arasında bulduğu yavru köpeği biberonla besledi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde boş bir arsada 2 gün boyunca duyduğu seslerin çalıların arasında mahsur kalan bir yavru köpeğe ait olduğunu fark eden genç, kurtardığı yavruyu biberonla besledi.
Suruç’un Aligör Mahallesi’ndeki bir mühendislik firmasında çalışan 18 yaşındaki Salih Bilgin, 2 gün önce iş yerine yakın boş bir arsadan tuhaf bir ses duydu. Sesin neye ait olduğunu ve nereden geldiğini çözemeyen Bilgin, iş yerine giderek oradaki işlerini yapmaya devam etti. Ertesi gün yine aynı sesleri duyan Bilgin, arsanın her tarafını didik didik aradı. Seslerin bir evin duyarının yanında yoğunlaştığını anlayan Bilgin, çalıların arasına baktığında yeni doğmuş bir yavru köpek gördü. Soğuktan üşüdüğü ve aç olduğu belirlenen yavruyu iş yerine götüren Bilgin, bakkaldan biberon ve süt aldı. Sütü biberona koyan Bilgin, yavru köpeği besledi.
Sesleri uzun suredir duyduğunu belirten Salih Bilgin, “Sesini duydum, yardıma gideyim dedim. Çalılıklara sıkışmıştı, çıkarttım. Şimdi besleyeceğiz” diye konuştu.


Güncel 21.12.2021 13:38:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu