Çalınan 1 kilo 700 gram altınının bulunmasını istiyor

Çalınan 1 kilo 700 gram altınının bulunmasını istiyor

Çalınan 1 kilo 700 gram altınının bulunmasını istiyor

ANTALYA (AA) - SÜLEYMAN ELÇIN - Antalya'da kuyumcu dükkani bir yil içinde iki kez soyulan Fevzi Bulce, son olayin süphelisi ya da süphelilerin yakalanarak altinlarinin teslim edilecegi günü umutla bekliyor.

Üç çocuk babasi Fevzi Bulce, 15 yil insaatlarda duvar ustasi olarak çalistiktan sonra bir arkadasiyla kuyumcu dükkani açti. Bütün birikimini bu ise yatiran Bulce, bir süre sonra ortagindan ayrilarak kuyumcu dükkanini tek basina isletmeye basladi.

Hem altin toptancilarindan hem de mahalledeki bazi vatandaslardan emanet altin alan Bulce'nin basi soyguncularla derde girdi.

Is yeri bir yil içinde iki defa soyulan Bulce'nin ilk olarak 31 Ekim 2019'da yüzlerine çorap geçiren silahli 2 kisi tarafindan 700 bin lira degerinde ziynet esyasi çalindi. Süpheliler, polis tarafindan yakalandi, altinlar teslim edildi.

Daha sonra, 17 Ekim'de üzerinde polis kiyafeti ve basinda kask bulunan silahli süpheli, Bulce'nin ellerini kelepçeleyip, agzini ve ayaklarini bantladiktan sonra 1 kilo 700 gram altini alarak kaçti.

- Dükkanina gelen müsterilere de süpheyle yaklasiyor

Süpheli ya da süphelilerin yakalanarak altinlarinin teslim edilmesini bekleyen Bulce, AA muhabirine, ilk olayin üzerindeki etkisini atlatamadan ikinci bir soygunun sokunu yasadigini söyledi.

Her sabah korkuyla dükkanini açtigini aktaran Bulce, dükkana giren her müsteriye süpheyle yaklasmaya basladigini dile getirdi.

Is yerinde tekrar bir soygunun gerçeklesmesinden korktugunu anlatan Bulce, söyle konustu:

"Ilk soygunda süphelilere karsi çiktim, hatta arbede yasandi. Ikinci olayda süphelinin üzerinde polis üniformasi oldugu için bir sey yapamadim. Üniformayla dükkanima girince çay ismarlamak istedim. 'Sahte altin satiyorsun.' dedi ve beni kelepçeledi. Ne yapacagimi sasirdim. Adam polis degil, hirsiz çikti. Hala süpheli ya da süphelilerin yakalanamamasinin üzüntüsünü yasiyorum. Zararim çok büyük. Insaat isçiliginden buralara geldim. Elimde olan herseyi satip, bu dükkani açtim. 15 yillik emegim gitti. Çalinanlarin yerini doldurmam mümkün degil. Mahallede herkes tarafindan seviliyoruz. Kimseyle husumetimiz yok."

Bulce, altinlari bulundugunda dünyanin en mutlu insanlarindan biri olacagini ifade etti.



Yurt Dünya 13.11.2020 12:40:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin ve Hatay'da Paskalya ayinleri düzenlendi

2

Alanya'da seyir halindeki otomobil yandı

3

Antalya'da günübirlik kiralanan evler denetlendi

4

Antalya'da 8 milyon 860 bin makaron ele geçirildi

5

Mersin'de kuvvetli rüzgar nedeniyle sürüklenen yolcu teknesi karaya oturdu

6

Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili bilirkişi raporu tamamlandı

7

Hatay’da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

8

Mersin'de Orman Yangınlarıyla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

9

Antalya'da silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti

10

Adana ve Mersin'de kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor