Çalınan bisikletini görüp Jandarmaya haber verdi

Çalınan bisikletini görüp Jandarmaya haber verdi

Çalınan bisikletini görüp Jandarmaya haber verdi

DÜZCE – Düzce’nin Azmimilli Mahallesi’nde bisikleti çalışan bir şahıs, bisikletini Çerkeztaşköprü köyü küçük sanayi sitesinde görünce, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ekipler bölgede yaptığı çalışma ile hem hırsızı yakaladı hem de bisikleti bularak sahibine teslim etti.
Olay geçtiğimiz günlerde Azmimilli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre R.M.G. isimli şahıs bisikletini koyduğu yerde bulamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirerek, arkadaşları ile bisikletini aramaya başladı. Kendi çabaları ile Çerkeztaşköprü köyünde bulunan Küçük Sanayi sitesi içerisinde bir şahsın bisikleti ile gezdiğini gören R.M.G. durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Jandarma ekipleri bisiklet ve üzerinde bulunan O.E.’yi tespit ederek yakaladı. Bisiklet sahibine teslim edilirken, hakkında hırsızlık suçundan aranması bulunan O.E., Şehit Osman Çatana Polis merkezine teslim edildi.


Yurt Dünya 31.12.2021 13:22:07 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

2

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Yavuz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da devrilen yolcu otobüsünün Isparta Otogarı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı

5

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

6

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

7

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

8

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

9

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi