Çalıştıkları yerlerden hırsızlık yaptılar

Çalıştıkları yerlerden hırsızlık yaptılar

Çalıştıkları yerlerden hırsızlık yaptılar

Denizli’nin Tavas ve Merkezefendi ilçesinde çalıştıkları yerden 20 bin TL değerindeki jeneratör ile kabloları çalan 3 hırsız, JASAT tarafından yakalandı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde Hüseyin A.’nın evinin çatısını yapmak için anlaşan İbrahim T. (46) ve İsrafil H. (25), çalışmalara başladıktan sonra 20 bin TL değerindeki jeneratörü alıp kayıplara karıştı. Ev sahibi geri döndüğünde jeneratörünün çalındığını görerek karakolun yolunu tuttu. Bir benzer olayın daha yaşandığı Merkezefendi ilçesinde de evin duvarını ören Süleyman S. (40), çaldığı elektrik kablolarıyla ortalıktan kayboldu. Çalıştıkları yerlerden hırsızlık yapan toplam 3 şüphelinin bulunması için ekipler harekete geçti.

Merkezefendi ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile JASAT, güvenlik kameraları sonrası şüphelilerin kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, çalınan malzemelere ise sahiplerine teslim edildi.


Yurt Dünya 17.11.2022 10:30:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

2

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

3

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor

4

Daikin'den "360 Derece Ev Konforu Yaklaşımı"

5

Watsons Türkiye 20. yılını etkinliklerle kutladı

6

ÜNLÜ Portföy'de üst düzey atama

7

Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların tahliyesi sırasında gerginlik yaşandı

8

Mersin'de ilkokul öğretmenin eşinin adına yaptırdığı kütüphane açıldı

9

Satrançta dijital dönüşüm genç yeteneklerin keşfini hızlandırıyor

10

Ayakkabı yan sanayicileri katma değeri yüksek ürünlere yönelmek istiyor