Çalkaya bölgesine yeni yollar

Çalkaya bölgesine yeni yollar

Çalkaya bölgesine yeni yollar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi Çalkaya bölgesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanına 40 metre genişliğinde yollar kazandırıyor. Bölgede şu ana kadar 3 kilometrelik yol açıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu İlçesi Çalkaya bölgesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanında başlattığı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde 40 metre genişliğinde toplam 6 kilometrelik yol çalışması yürütüyor.

“Alt yapı sonrası asfalt”
Fen İşleri Daire Başkanlığı, Altıntaş Mahallesi’ndeki Falezler Caddesi ve Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bugüne kadar 40 metre genişliğinde 3 kilometrelik yol açtı. Açılan yollar, alt yapı kurumlarının çalışmasına müsait hale getirildi. Alt yapı kurumlarının yatırımlarını yapmasından sonra sıcak asfalt çalışmasına başlanacak. Yol çalışmalarından çıkan toprak ise Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından kentin çeşitli noktalarındaki peyzaj çalışmalarında değerlendiriliyor.


Güncel 3.05.2021 13:20:54 0
Anahtar Kelimeler: çalkaya bölgesine yeni yollar

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

2

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tescilli kültür varlıklarının restorasyonu sürüyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da enkaz altında kalanların ardından Hataylı afetzedelerin yardımına koştular

6

Antalyaspor'da hedef Fatih Karagümrük'ü yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek

7

Medipol Üniversitesi yürütücülüğünde hayata geçirilen HABTEK tanıtıldı

8

Kibar Holding'den yeşil dönüşüme ilişkin EBRD ile işbirliği

9

Bayegan petrokimya üreticisi Tasnee ile Türkiye distribütörlüğü anlaşmasını yeniledi

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kütüphaneye dönüştürdüğü kulübenin ardından köy evinde de çocukları kitap okumaya teşvik ediyor