Çamelili muhtarlara hizmet içi eğitim verildi

Çamelili muhtarlara hizmet içi eğitim verildi

Çamelili muhtarlara hizmet içi eğitim verildi

DENİZLİ – Denizli’nin Çameli ilçesinde muhtarların kamu hizmetlerini etkin, verimli ve sürdürülebilir bir biçimde sunabilmeleri amacıyla hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Nüfus Müdürü Atilla Uçar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cemal Amaç, Çameli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Muhittin Höl ve birim personeli Fahriye Şakar ile ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların kamu hizmetlerini etkin, verimli ve sürdürülebilir bir biçimde sunabilmeleri, sorunları en kısa sürede yetkili makamlara ileterek koordinasyon içerisinde olabilmeleri ve muhtarlık müessesi ile görev yetki ve sorumluluklarını daha kapsamlı bir şekilde kavrayabilmeleri amacıyla düzenlenen toplantı memnuniyetle karşılandı. Toplantıda muhtarlara ilçe yönetimi, muhtarlık müessesi ve organları, muhtarların görev yetkileri ve de sorumlulukları, Muhtar Bilgi Sistemi, Mekansal Adres Kayıt Sistemi, şüpheli adres bildirimi ve metruk binalar ile ilgili hizmet içi eğitim verildi.


Güncel 27.02.2023 09:30:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

2

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

3

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

4

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

7

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

8

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

9

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

10

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi