Cami çıkışı defalarca bıçaklandı

Cami çıkışı defalarca bıçaklandı

Cami çıkışı defalarca bıçaklandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde cami çıkışı bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan genç, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cami çıkışı İ.Ş. (22) ile bir grup arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası tekme tokat dövülen genç, vücudunun çeşitli yerinden bıçaklandı. Vatandaşların araya girmesiyle grup dağılırken, yaralı genç ise ilk müdahalenin ardından sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri görgü tanıklarının ifadesini alarak güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede olayı gerçekleştiren M.A. ve diğer şüpheliler 6 saat sonra kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, ameliyata alınan gencin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan kavganın, grubun cami çıkışı gençten para istemesi üzerine çıktığı iddia edildi.


Yurt Dünya 9.01.2023 11:03:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

3

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

7

Bölgesel Amatör Lig

8

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

10

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu