Camilerde ikindi namazı sosyal mesafeye uyularak kılındı

Camilerde ikindi namazı sosyal mesafeye uyularak kılındı

Camilerde ikindi namazı sosyal mesafeye uyularak kılındı

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapalı olan camiler bugün kılınan cuma namazıyla birlikte tekrar ibadete açıldı. Eyüpsultan Camii’nde ikindi namazı cemaatle birlikte sosyal mesafe kuralına uyularak kılındı.
Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapalı olan camiler bugün kılınan cuma namazıyla birlikte tekrar ibadete açıldı. Sosyal mesafe ve maske kuralları dikkate alınarak 74 günün ardından tekrar ibadete açılan camilerde cemaatle birlikte namaz kılınmaya başlandı. Eyüpsultan Camii’ne ikindi namazı için gelen vatandaşlar güvenlik görevlilerin kontrolünde içeriye alındı. Maskesi ve seccadesi olmayanlar cami içerisine alınmazken, cami avlusunda namaz kılınmasına izin verilmedi.
74 gün aradan sonra Eyüpsultan Camii’ne gelen vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyarak ikindi namazını kıldı. İkindi namazı öncesi cami imamı tarafından cemaate sosyal mesafe kuralına uymaları gerektiği hatırlatıldı.


Güncel 29.05.2020 18:52:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti