Çanakkale’de 57 bin adet doldurma sigara ele geçirildi

Çanakkale’de 57 bin adet doldurma sigara ele geçirildi

Çanakkale’de 57 bin adet doldurma sigara ele geçirildi

Çanakkale’de, tütün mamülleri ve makaron kaçakçılığının önlenmesine yönelik 3 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 57 bin dal doldurma sigara ve 6 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından ülke genelinde tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığının önlenmesine yönelik eş zamanlı ‘NEFES-2’ kod isimli operasyonu çerçevesinde, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, 3 ayrı iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 57 bin tane doldurma sigara ve 6 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, M.G.Ö., S.Ç. ve R.A. haklarında yapılan adli işlem yapıldı. Şüpheliler, M.G.Ö., S.Ç. ve R.A. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 27.10.2022 15:44:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

2

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

3

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

4

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

5

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

9

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü