Çanakkale’de ihaleye fesat karıştırdığı öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı

Çanakkale’de ihaleye fesat karıştırdığı öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı

Çanakkale’de ihaleye fesat karıştırdığı öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı

Çanakkale’de, Kocaeli merkezli 13 ilde başlatılan ’Kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet’ suçlarından başlatılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Kocaeli Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ’Kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet’ suçlarından 70 kişinin gözaltına alınması için 13 (Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Batman, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Manisa, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa ve Tekirdağ’da) ilde eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri bugün sabah saatlerinde 2 akaryakıt istasyonu sahibi ve 3’te şoför olmak üzere toplam 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.


Yurt Dünya 24.11.2020 14:08:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi