Çanakkale’de uyuşturucu partisine polis baskını

Çanakkale’de uyuşturucu partisine polis baskını

Çanakkale’de uyuşturucu partisine polis baskını

Çanakkale’nin Biga ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında evde uyuşturucu partisi polisin baskınıyla son buldu. Operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin karanlık bir sokak arasında şüphelenip takip ederek Yunus ekipleriyle birlikte kıskıvrak yakaladıkları şahıslarla ilgili devam eden operasyonda bir eve baskın düzenlendi. Kendi aralarında uyuşturucu partisi veren şüphelilerin suçüstü yakalandıkları öğrenildi.
Dün gece saat 23.30’da başlayan ve 04.30’a kadar devam eden operasyonda bir miktar uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde içmeye yarayan aparat ve 1 adette uyuşturucu içmeye yarayan düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen A.G. ve A.T. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


Yurt Dünya 28.04.2021 23:12:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

2

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

3

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

4

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

6

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

7

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı

8

Bozyazı ilçesinde öğrenciler, ihtiyaç sahiplerinin bakkallara olan borcunu ödedi

9

KKTC'deki trafik kazasında ölen askerin cenazesi Mersin'de defnedildi

10

Turizmde "yüzen oteller"in popülerliği artıyor