Çankaya’dan berberlere pandemi maskesi

Çankaya’dan berberlere pandemi maskesi

Çankaya’dan berberlere pandemi maskesi

Çankaya Belediyesi, pandemi koşullarında zor günler geçiren esnafa yardım elini uzatıyor. Çankaya Belediyesi berberlere hijyen seti dağıtımına devam ediyor.
Vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan berberlere maske, kolonya ve dezenfektandan oluşan hijyen setini dağıtan Çankaya Belediyesi, esnafın yanında olduğunu gösteriyor. Virüsün bulaşmasını engelleyen maske, dezenfektan ve temizlik açısından önem arz eden kolonya dağıtımını koordineli bir şekilde sürdüren Çankaya Belediyesi, gündüz nüfusu 2,5 milyonu bulan Kızılay çevresindeki berberlere hijyen setini dağıtıyor.
Çankaya sınırları içerisinde yaşayan her bir vatandaşın yanında olduklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “El ele vererek bu günleri atlatacağız. Zor şartlardan geçtiğimiz bu günlerde belediye olarak vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çankayalı şunu iyi bilsin ki Çankaya’da hiç kimse yalnız değildir” diye konuştu.


Güncel 19.02.2021 12:38:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı