Canlı yayında tanıtıldı, kooperatif sipariş yağmuruna tutuldu

Canlı yayında tanıtıldı, kooperatif sipariş yağmuruna tutuldu

Canlı yayında tanıtıldı, kooperatif sipariş yağmuruna tutuldu

Kartepe Belediyesi, meşhur Eşme ayvası ile Kocaeli’nin ilk kadın kooperatifi KARKAD tarafından hazırlanan organik ürünleri, televizyon programcısı Müge Anlı’ya geçtiğimiz pazartesi günü canlı yayında hediye etti. KARKAD Kurucu Başkanı Ece Çiftçi, "Programdan sonra kooperatifimize sipariş telefonları yağmaya başladı. Şehir dışından siparişler alıyoruz. Siparişleri yetiştirmek için gece gündüz çalışmaya başladık" dedi.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programın katılan Kartepe Belediyesi Basın Yayın Müdürü Deniz Dalgıç, hediyeleri takdim ederek, Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın mesajını iletti. Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde (KARKAD) görevli kadınları kutlayan Müge Anlı, "Ne güzel bir şey üretmek, KARKAD’lı kadınlarımızı takdir ve tebrik ediyorum. Kadınlarımızı destekleyen başkanlarımızın her zaman yanındayım ve onlarla gurur duyuyorum. Hediyeleri ve güzel mesajı için de Kartepe Belediye Başkanımız Mustafa Kocaman’a teşekkür ediyorum" dedi.
Kooperatif üyesi kadınların ürettiği, Müge Anlı’ya takdim edilen hediye organik ev yapımı ürünler sepetinde, elma sirkesi, ayva ve şeftali reçeli, tarhana, erişte, kahvaltılık sos, salça gibi sağlıklı gıda ürünleri yer aldı. Aynı zamanda Türkiye’nin en lezzetli ayvası olan Eşme ayvasının da hediye edildiği ünlü sunucu Müge Anlı, ekranlarda Eşme ayvasını da tanıttı.

Başkan Kocaman’dan mesaj
Müge Anlı’nın canlı yayında okuduğu Başkan Mustafa Kocaman’ın mesajında ise şu ifadeler yer aldı:
"Çalışkanlığı, güler yüzü ve başarılarıyla ekranların en sevilen, en başarılı programının mimarı saygıdeğer Müge Anlı hanımefendi; sizlere Avrupa’da 13 ülkeye ihracatı yapılan, Türkiye’nin en lezzetli ayvası olan Eşme ayvamızı ve Kocaeli’nin ilk Kadın Kooperatifi olan, Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin marifetli kadınlarının ürettiği organik ürünlerimizi ikram etmek istedik. Kabul buyurursanız tüm Kartepeli hemşehrilerim adına mutlu oluruz. Afiyet ve şifa olsun"

"Sipariş yağmaya başladı"
Program sonrasında Başkan Mustafa Kocaman’a teşekkür eden Kadın Kooperatifi Kurucu Başkanı Ece Çiftçi, "Mustafa Başkanıma bizlere verdiği destek için sonsuz teşekkür ederim, kendisine minnettarız. Programdan sonra kooperatifimize sipariş telefonları yağmaya başladı. Şehir dışından siparişler alıyoruz. Siparişleri yetiştirmek için gece gündüz çalışmaya başladık" diye konuştu.
Programın ardından Kartepe Belediyesini de Ayva siparişi için çok sayıda vatandaşın aradığı öğrenildi.


Güncel 9.11.2022 10:33:20 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi