İlginizi Çekebilir


Cansu Özbay: "Kelimelerle anlatamayacak kadar mutluyum"

Cansu Özbay:

Cansu Özbay: "Kelimelerle anlatamayacak kadar mutluyum"

VakıfBank’ın başarılı voleybolcusu Cansu Özbay, Fenerbahçe’yi eleyerek finale çıktıkları için, "Kelimelerle anlatamayacak kadar mutluyum. Çünkü bu maç gerçekten çok zordu" dedi.
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalde 3-1’in rövanşında Fenerbahçe’ye 3-0 yenilmesine rağmen altın set sonucunda sarı-lacivertlileri elemeyi başardı adını finale yazdırdı. Müsabakanın ardından İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan VakıfBank’ın başarılı voleybolcusu Cansu Özbay, "Çok mutluyum. Kelimelerle anlatamayacak kadar mutluyum. Çünkü gerçekten bu maç çok zordu. Maça çok kötü başladık. Fenerbahçe çok agresif başladı. Çok iyi oynadılar. 3-0 kaybettikten sonra böyle bir tie-break oynamak inanılmazdı. Herkesi tebrik ediyorum. Herkes ile gurur duyuyorum. Kalbim durdu. Kendimi yere attım. Ne yapacağımı şaşırdım" diye konuştu.
Finalde karşılaşacakları İtalyan ekibi Imoco Conegliano için de Özbay, "Rakibimiz çok iyi. Onlarla Dünya Şampiyonası’nda finalde oynamıştık ve 3-2 galip gelmiştik. Bu final de aynı şekilde zorlu olacak. İnşallah galip gelmesini bileceğiz" şeklinde konuştu.


Spor 6.04.2022 21:36:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

2

Hatay'da beline inşaat demiri saplanan kız çocuğu yaralandı

3

Lokman Hekim Sağlık Grubu'ndan hayat kurtaran kalp krizi önlemleri

4

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde görev değişikliği

5

ALKÜ ile Irak üniversiteleri arasında işbirliği protokolü imzalandı

6

Garanti BBVA'dan yılın ilk çeyreğinde 25 milyar 398 milyon 699 bin lira net kar

7

Kahramanmaraş'taki "İrişkit Festivali"nde 46 metrelik mangalda irişkit pişirildi

8

Üniversiteler Arası Spor Müsabakaları ile Halk Dansları Türkiye Şampiyonası, Antalya'da başladı

9

ATÜ'de "Diplomasi Zirvesi: Şekillenen Yeni Dünya" programı başladı

10

Antalya merkezli "change" araç operasyonunda 2 kişi tutuklandı