Çarşambalı kadın ragbici Avrupa’da ilk 5’e girdi

Çarşambalı kadın ragbici Avrupa’da ilk 5’e girdi

Çarşambalı kadın ragbici Avrupa’da ilk 5’e girdi

Çarşamba Belediyespor Kulübü Büyük Kadın Ragbi Takımı sporcusu Sedanur Bolat, milli takım forması ile Avrupa 7’li Ragbi Trophy serisinde en çok sayı yapan ilk 5 sporcudan biri oldu.
Çarşamba Belediyespor Kulübü Büyük Kadın Ragbi Takımı sporcusu Sedanur Bolat, milli takım seçmelerinin ardından Büyük Kadınlar 7’li Ragbi Milli Takımı’na seçilmişti. Büyük Kadınlar 7’li Ragbi Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de gerçekleştirilen Avrupa 7’li Ragbi Trophy Serisi 1. ayak müsabakalarına katıldı. Büyük Kadınlar 7’li Ragbi Milli Takımı müsabakalarda oynadığı 6 karşılaşmanın 4’ünü kazandı.
Zagreb’de gerçekleştirilen Avrupa 7’li Ragbi Trophy Serisi 1. ayak müsabakalarında Büyük Kadınlar 7’li Ragbi Milli Takımında milli formayı terleten Çarşamba Belediyespor Kulübü Ragbi Takımı sporcusu Sedanur Bolat İngiltere, İtalya, Portekiz, İsveç, Danimarka ve Gürcistan gibi ragbi branşında güçlü olan takımların yarıştığı bu büyük organizasyonda en çok sayı yapan ilk 5 sporcu arasına girerek hem Türkiye’yi hem de Çarşamba Belediyespor Kulübü Büyük Kadın Ragbi Takımı’nı gururlandırdı.


Spor 18.06.2022 14:01:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da gönüllülerin açtığı lokanta depremzede kadınlara gelir kaynağı oldu

2

Adana'da lise öğrencilerinin çektiği kısa film birincilik ödülü aldı

3

Alanya'da mobilya atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

4

Alanya'da oto tamirhanesinde çıkan yangın söndürüldü

5

Testis kanserinde erken tanı önem taşıyor

6

Sezonda 200 bin kişiyi ağırlayan Davraz Kayak Merkezi bayramı da hareketli geçirecek

7

Karmod toplu konut projesine konteyner mobilizasyon kurdu

8

MSB tarafından basın bilgilendirme toplantısı yapıldı: (1)

9

Hatay'da meslek liselilerin ürettiği çikolatalar bayramda ağızları tatlandıracak

10

Antalya'da Ramazan Bayramı öncesinde market ve restoranlarda fiyatlar denetlendi